1. Hva gjør vi med informasjonen din?

Når du kjøper noe fra vår nettbutikk, er en del av kjøps- og salgsprosessen at vi samler inn personopplysningene du gir oss, som navn, adresse og din e-postadresse.

Når du surfer på nettbutikken vår, mottar vi også automatisk datamaskinens IP-adresse (Internet Protocol) for å gi oss informasjon som hjelper oss å lære om nettleseren og operativsystemet.

E-postmarkedsføring (hvis aktuelt): Med din tillatelse kan vi sende deg e-poster om butikken vår, nye produkter og andre oppdateringer.

2. samtykke

Hvordan får du mitt samtykke?

Når du gir oss personlig informasjon for å fullføre en transaksjon, bekrefte kredittkortet ditt, legge inn en bestilling, arrangere en levering eller returnere et kjøp, foreslår vi at du samtykker til innsamlingen og bruken av den kun av denne spesifikke grunnen.

Hvis vi ber om din personlige informasjon av en sekundær grunn, for eksempel markedsføring, vil vi enten be deg direkte om ditt samtykke, eller tillate deg å si nei.

Hvordan trekker jeg tilbake samtykket mitt?

Dersom du etter innlogging ombestemmer deg, kan du trekke tilbake ditt samtykke til at vi skal kontakte deg for fortsatt innsamling, bruk eller utlevering av dine opplysninger.Du kan når som helst gjøre det ved å: skrive pr. E-post info@homehagen.com

3. utlevering av informasjon

Vi kan avsløre din personlige informasjon hvis det kreves av loven eller hvis du ikke overholder våre vilkår for bruk.

Betaling:

Hvis du velger en direkte betalingsmetode for å fullføre kjøpet, lagrer Wocommerce kredittkortdataene dine. Den er kryptert via betalingskortbransjens datasikkerhet (PCI-DSS). Dine kjøpstransaksjonsdata lagres bare så lenge det er nødvendig for å fullføre transaksjonen. Når dette er fullført, slettes kjøpstransaksjonsinformasjonen.

Alle direkte betalingsmetoder overholder standardene satt av PCI-DSS, som administreres av PCI Security Standards Council, som er en felles innsats av merker som Visa, MasterCard, American Express og Discover

.PCI-DSS-krav bidrar til å sikre sikker håndtering av kredittkortinformasjon fra vår nettbutikk og dens tjenesteleverandører.

Betalingsalternativer

Betalingsalternativer er: Visa, MasterCard, MobilePay, PayPal, Visa Electron, Visa Debit, Maestro og bankoverføring.

Beløpet vil først bli trukket fra kortet ditt når varen er sendt.

av bankoverføring, sjekk elektrisitet. det lignende. du er ikke beskyttet av opposisjonssystemet.

5. Tredjepart

Generelt vil tredjepartsleverandørene vi bruker kun samle inn, bruke og avsløre informasjonen din i den grad det er nødvendig for å utføre tjenestene de leverer til oss.

Visse tredjepartsleverandører, som f.eks Betalingssystem og andre betalingstransaksjonsbehandlere har imidlertid sine egne retningslinjer for personvern angående informasjonen vi må gi dem for dine transaksjonsrelaterte transaksjoner.

For disse leverandørene anbefaler vi at du leser personvernreglene deres slik at du kan se hvordan din personlige informasjon vil bli håndtert av disse leverandørene.

Vær spesielt oppmerksom på at enkelte leverandører kan være lokalisert i eller ha fasiliteter lokalisert i en annen jurisdiksjon enn enten deg eller oss. Hvis du velger å fortsette med en transaksjon som involverer tjenestene til en tredjeparts tjenesteleverandør, kan informasjonen din være underlagt lovene i jurisdiksjonen eller jurisdiksjonene der denne tjenesteleverandøren eller dens fasiliteter er lokalisert.

Eksempel: Hvis du befinner deg i Canada og transaksjonen din behandles av et betalingssystem i USA, kan din personlige informasjon som brukes i forbindelse med gjennomføringen av denne transaksjonen, være gjenstand for offentliggjøring i henhold til amerikansk lov, inkludert Patriot Act.

Når du forlater butikknettstedet vårt eller blir omdirigert til et tredjepartsnettsted eller program, dekkes du ikke lenger av denne personvernerklæringen eller tjenestevilkårene våre for nettstedet.

Links

Når du klikker på lenker i butikken vår, kan de lede deg bort fra nettsiden vår. Vi er ikke ansvarlige for personvernpraksisen til andre nettsteder og oppfordrer deg til å lese deres personvernerklæring.

6. Sikkerhet

For å beskytte din personlige informasjon tar vi rimelige forholdsregler og følger bransjens beste praksis for å sikre at den ikke på upassende måte går tapt, misbrukes, åpnes, avsløres, endres eller ødelegges.

Hvis du gir oss kredittkortinformasjonen din, krypteres informasjonen ved hjelp av Secure Socket Layer (SSL)-teknologi og lagres med AES-256-kryptering. Selv om ingen metode for overføring over Internett eller elektronisk lagring er 100 % sikker, overholder vi alle PCI-DSS-krav og implementerer ytterligere generelt aksepterte industristandarder.

7. informasjonskapsler

Her er en liste over informasjonskapslene vi bruker. Vi har listet dem opp her slik at du kan velge om du vil velge bort informasjonskapsler eller ikke.

woocommerce_cart_hash session Brukes til å identifisere når det skjer endringer i innholdet i kurven.  
woocommerce_items_in_cart session Lagrer informasjon om innholdet i handlekurven din.
wp_woocommerce_session_ 2 dager Lar deg lagre informasjon om økten din (henvisninger, landingsside osv.).
woocommerce_recently_viewed session Brukes for å gi en bedre brukeropplevelse på siden. Les mer om dette her: Recent Viewed Products.
store_notice[notice id] session Brukes til å varsle om det er noen. er gratis frakt for en periode eller en ny kampanje. 

Du kan lese mer om Woocommerce Cookie policy her

8. samtykkets levetid

Ved å bruke denne nettsiden representerer du at du er minst myndig i staten eller provinsen din, eller at du er myndig i staten eller provinsen din, og du har gitt oss ditt samtykke til å tillate noen av dine mindreårige slektninger å bruke denne siden.

9. endringer i denne personvernerklæringen

Vi forbeholder oss retten til å endre denne personvernerklæringen når som helst, så les den ofte. Endringer og presiseringer trer i kraft umiddelbart etter endringen på nettsiden. Hvis vi gjør vesentlige endringer i denne policyen, vil vi varsle deg om at den har blitt oppdatert slik at du er klar over hvilken informasjon vi samler inn, hvordan vi bruker den, og under hvilke omstendigheter, hvis noen vi bruker og/eller avslører den.

Hvis butikken vår blir kjøpt eller slått sammen med et annet selskap, kan informasjonen din bli overført til de nye eierne slik at vi kan fortsette å selge produkter til deg.

Spørsmål og kontaktinformasjon

Hvis du vil: få tilgang. for å rette, endre eller slette personopplysninger vi har om deg, registrere en klage eller bare ønsker mer informasjon kontakt oss på info@homehagen.com

24 måneders garanti

Alle kjøp hos HOMEHAGEN er gyldige etter vareloven.

Når du handler hos oss som forbruker har du 24 måneders garanti. Dette betyr at du enten får det reparert eller erstattet refusjon eller reduksjon i pris, avhengig av den spesifikke situasjonen. Det er et krav at reklamasjonen er berettiget og at mangelen ikke skyldes brudd på produktet eller annen skadelig tilnærming til produktet.

Du må klage i “rimelig tid” Når du har oppdaget en mangel. Hvis du gir oss beskjed innen to måneder etter at feilen ble oppdaget, må klagen alltid være rettidig.

Hvis klagen er berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fraktkostnader. Produktet skal alltid returneres i forsvarlig innpakket emballasje, og husk å få en kvittering for frakt slik at vi kan refundere fraktkostnadene dine.

Retur

Du kan returnere varene du har kjøpt hos oss.

Du kan bestille en gratis returetikett for returpakken din hvis du er i Danmark.

For internasjonale returkostnader bør ikke overstige € 40, vil eventuelle ekstra fraktkostnader bli trukket fra refusjonen. En kvittering for returforsendelsen må sendes til oss for å aktivere refusjonen av returforsendelsen.

Når vi har mottatt returpakken din, vil vår kundeservice behandle returen din så snart som mulig. Din returordre må oppfylle betingelsene for retur, og vi vil refundere fordringen din.

Returvarer sendes til:


Homehagen ApS
Gammel Kongevej 147
1850 Frederiksberg

Danmark