Levering og Returnering

Fraktpriser og leveringstid

Nedenfor kan du se fraktprisene som vil bli brukt avhengig av hvor du sender også.

DANMARK – Fraktpriser og leveringstid:

  • GLS Courier service – Parcel Shop: Gratis.
  • GLS Home Delivery: 40DKK
  • Standard leveringstid 1-2 dager.
  • Post Nord Courier service – Parcel Shop: Gratis.
  • Post Nord Home Delivery: 40DKK
  • CLICK & COLLECT in store, man-fre mellom kl 11:00 & 15:00
  • Standard leveringstid 2-3 dager.

EU – Fraktpriser og leveringstid:

  • GLS courier service & Local partner 50Dkk. Standard leveringstid: 2-4 days
  •  

WORLDWIDE – Fraktpriser og leveringstid:

  • UPS eller Post Nord budtjeneste – Bestillings-e-post vil spesifisere dette. Fraktgebyr er 25 €. Standard leveringstid 3-6 dager. Pakker til utenfor EU leveres DDU (Door Delivery Duty Unpaid) og kan bli forsinket i tollen.

MERK: Alle bestillinger innenfor EU vil inkludere 25 % moms (DK-avgift) belastet på dem – den danske momsen på 25 % trekkes fra på internasjonale bestillinger (utenfor EU).

Vær oppmerksom på at avhengig av din bestilling og land, vil du være ansvarlig for å betale lokale skatter og avgifter ved mottak av bestillingen, noe HOMEHAGEN ApS ikke kan påta seg ansvar for. Avslag på betaling av slike gebyrer fører til full kansellering av bestillingen. Transportkostnader og fortollingskostnader knyttet til en kansellering vil bli trukket fra beløpet som er refundert til deg.

Ordre status

Du kan alltid kontakte deg for å få en status på bestillingen din. Ta kontakt med info@homehagen.com og ta med bestillingsnummeret ditt som referanse.

Sporingsnummeret for forsendelsen din vil bli inkludert i e-postfakturaen når bestillingen er sendt.

Returnerer

HOMEHAGEN tar gjerne imot retur, men senest 14 dager fra mottaksdato. Varer skal returneres nye, ubrukte og med alle HOMEHAGEN-merker.

HOMEHAGEN vil refundere hele beløpet for de returnerte produktene. Send en e-post til info@homehagen.com, så sender vi deg en gratis returetikett på e-post. Bortsett fra varer kjøpt fra utsalgsstedet, i dette tilfellet må kjøperen betale returkostnadene selv.

Retur som er skadet, tilsmusset eller endret vil kanskje ikke bli akseptert og kan sendes tilbake til deg på din regning.

Så snart vi har mottatt og akseptert returen, vil alle returnerte varer krediteres kredittkortet som ble brukt til å kjøpe varene, minus eventuelle skatter eller importavgifter.

Vær oppmerksom på at det kan ta opptil 10 virkedager før tilbakebetalingen vises på kontoen din. Vi påtar oss ikke ansvar for varer som går tapt under frakt tilbake til oss, så vi anbefaler at du oppbevarer en portokvittering med sporingsnummer som bevis på at pakken ble sendt.

Hvis du ønsker å bytte kjøpet til en annen størrelse eller stil, vennligst gjør det ved å legge inn en ny bestilling på nettbutikken vår.

Varene må returneres til følgende adresse: HOMEHAGEN, Gammel Kongevej 147, 1850, Frederiksberg, Danmark

Har du fortsatt et spørsmål?

Vennligst kontakt oss for mer informasjon.

info@homehagen.com